Resultaten Open Track nu te bekijken

Posted on Posted in Uncategorized

De resultaten van de Open Track zijn zeer uiteenlopend: van een zoekmachine voor middeleeuwse handschriften en oude boeken tot een 3d-animatie van historische gebouwen. Vanaf nu zijn de resultaten (voor zover beschikbaar) te bekijken op onze website.

We linkten al eerder naar het filmpje dat jurywinnaar Hay Kranen maakte van zijn winnende app: de erfgoedbot, een chatbot die je via facebook messenger in contact brengt met erfgoed. Vanaf nu kun je ook zien hoe de toepassing van de winnaars van de publieksprijs, team Clariah, eruit ziet.

Op onze pagina Deelnemers en resultaten vind je de pdf’s van de apps, zoekmachines of toepassingen die de hackers gemaakt hebben. Ben je benieuwd wat de Hackalod heeft opgeleverd, neem dan vooral even een kijkje!

image-2017-01-11klein

 

 

 

 

 

 

Afbeelding: Screenshot geodatasets in een 3d-omgeving, team kadaster.

Foto boven: screenshot uit de zoekmachine team UB Leiden