HackaLOD Awards en rondleiding Kootwijk

HackaLOD Awards en rondleiding Kootwijk

Wil je meestemmen en bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Meld je aan voor de HackaLOD Awards 2019. De HackaLOD Awards 2019 worden op zaterdagmiddag 30 november bekendgemaakt in de Theaterloods van Radio Kootwijk. Ontdek wat een nacht lang hacken oplevert en neem deel aan een rondleiding door het monumentale zendgebouw van Radio Kootwijk. 

Kom ook en stem mee!

Maak kennis met de hackers, geniet van hun verhalen en breng je stem uit op één van de teams. Een jury bepaalt de winnaar van de HackaLOD 2019, maar de publieksfavoriet wordt door de aanwezigen van dit slotevenement gekozen. In het programma komen ook studenten van de Hogeschool van Amsterdam aan het woord over hun project voor het Museum voor Wereldculturen. Het aantal deelnemers aan de rondleiding door het zendgebouw is beperkt dus meld je snel aan.

Spreekstalmeester is Martijn Kleppe, hoofd onderzoek van de KB. De vakjury bestaat uit Eppo van Nispen tot Sevenaer (algemeen directeur, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid), Marieke van Erp (teamleider Digital Humanities Lab bij het KNAW Humanities Cluster) , Cindy Zalm (hoofd Collectiemanagement Nationaal Museum voor Wereldculturen) en Herbert van de Sompel (chief innovation officer, DANS).

Programma en aanmelden

Bekijk het hele programma en schrijf je in voor het slotevenement en de rondleiding.

Bronvermelding afbeelding: Nationaal Archief

Back to site top