Thinking outside the inbox: de 2021 VPRO Hackathon!

Thinking outside the inbox: de 2021 VPRO Hackathon!

Naast de HackaLOD zijn er gelukkig nog tal van toffe hackathons waar je nu al en ook gratis aan mee kan doen. Zoals deze van het VPRO Medialab, online op 15 en 16 april: Creatief met de nieuwsbrief!

Nieuwsbrieven worden steeds populairder. Maar de meeste nieuwsbrieven zijn bij uitstek eenrichtingsverkeer. Zou er meer interactie mogelijk zijn met een nieuwsbrief? Zou het een tool kunnen zijn voor dialoog met je achterban; niet alleen zenden maar ook ontvangen? Hoe versterk je het gevoel bij nieuwsbrieflezers dat ze een community vormen met de andere abonnees? Wat is de essentie van een nieuwsbrief en zijn andere verschijningsvormen of platforms denkbaar – via chat, Clubhouse of juist handgeschreven post? Is er een leven denkbaar voor een nieuwsbrief buiten je inbox?  Meer op de VPRO website.

Back to site top