Save the date: HackaLOD 2021 vanuit de Domtoren

Save the date: HackaLOD 2021 vanuit de Domtoren

Op 26 november 2021 start de HackaLOD, de jaarlijkse hackathon met erfgoeddata. Dit jaar werken de hackers 24 uur lang vanuit de Domtoren, die 700 jaar bestaat. We organiseren deze editie in samenwerking met Utrecht Marketing, die de Domtoren exploiteert. De inschrijving start op 1 september.

Houd hackalod.com in de gaten voor meer informatie en voorinschrijven.

Maand van het Digitaal Erfgoed

De HackaLOD is de een van de laatste evenementen in het kader van de Maand van het Digitaal Erfgoed. De hele maand november organiseren partners in het Netwerk Digitaal Erfgoed allerlei activiteiten. Het thema van deze maand: ga over je grenzen.

Lees meer over de Maand van het Digitaal Erfgoed op de website van het Netwerk Digitaal Erfgoed.

Back to site top