HackaLOD verplaatst, Online bijeenkomsten in aantocht

HackaLOD verplaatst, Online bijeenkomsten in aantocht

Door de nieuwe coronaregels is de HackaLOD op 13 en 14 november verplaatst naar voorjaar 2021. In de aanloop naar dit evenement kunnen deelnemers de komende maanden alvast online met elkaar kennismaken en zich voorbereiden. 

De afgelopen jaren vonden deelnemers de interactie – op een sfeervolle plek – van grote meerwaarde. Hoewel alle teams ernaar streefden de beste applicatie of visualisatie te maken, stond dat ze niet in de weg om kennis en ideeën uit te wisselen. Niet verwonderlijk dus dat deelnemers elkaar ook buiten de HackaLOD weten te vinden. En nog mooier: die ontmoetingen hebben weer tot nieuwe initiatieven geleid, zoals de LD wizard (in concept).

Pre-party, pre-fun

Omdat de HackaLOD nog ver weg is, willen we deelnemers en betrokken partijen de kans geven om met elkaar kennis te maken. Denk aan online bijeenkomsten om plannen uit te wisselen, technische skills bij te werken of gezamenlijk data voor te bereiden. Ook de organisaties die al een inspiratievolle omgeving voor de teams hadden aangeboden, haken aan. Ze geven kijkjes achter de schermen zodat deelnemers alvast in de stemming kunnen komen. De data van deze ‘pre-party’s’ maken we zo snel mogelijk bekend. 

Stay tuned

Wil je op de hoogte blijven van de online bijeenkomsten en andere ontwikkelingen? Laat het ons weten via de voorinschrijving. Ook als je nog niet weet of je wilt deelnemen, ben je van harte welkom. Per mail houden we je op de hoogte. 

En heb je zelf een idee, een demo of iets anders uit erfgoed- en dataland dat je graag voor het voetlicht wilt brengen bij (potentiële) deelnemers? Stuur een mail aan Lois Muller, lois.muller@netwerkdigitaalerfgoed.nl

Back to site top